Hvordan foregår Body SDS behandling?

Samtale:

En behandling starter med en kort samtale, hvor vi sammen drøfter dine behov og ønsker for behandlingen.

I løbet af behandlingen vil jeg muligvis både nævne det psykiske og fysiske aspekt. Det skyldes, at jeg arbejder med idéen om det hele menneske – I Body SDS mener vi, at der er en sammenhæng mellem fysik og psyke, og at traumer og følelsesmæssige anstrengelser kan sætte sig i kroppen. Flere klienter oplever, at behovet for dialog under behandling, kan opstå som følge af at spændinger frigøres. Derfor sammenføjes behandlingen løbende med samtaleterapi efter behov.

Påklædning:

Efter den indledende samtale ligger du på briksen med undertøj og med et tæppe over dig igennem hele behandlingen. Til kvinder anbefaler jeg hipsters og sports bh og til mænd boxershorts eller underbukser.

Resultater:

Efter behandlingen vil du opleve fantastisk velvære. Din krop vil føles lettere og du vil have mere overskud. Jeg stiller ingen konkret diagnose, men kan fortælle dig de om de teorier jeg har baseret på det jeg har mærket i din krop, ligesom jeg i forlængelse heraf vil anbefale dig et videre forløb. Kan jeg ikke hjælpe er jeg ikke bleg for at henvise dig til nogen som kan.

Bivirkninger:

Kommer du for fysisk smertebehandling kan du godt opleve at du har mere ondt kortvarigt efter behandlingen, hvorefter smerten så vil slippe. I nogle tilfælde kan din smerte have været undertrykt så længe at der skal flere behandlinger til før smerterne er helt væk. Har du været stresset over en længere periode kan du også opleve at blive ekstremt træt. Jeg har før hørt fra klienter at de faldt i søvn da de kom hjem, og først vågende 24 timer efter – men det sker sjældent. Ligeledes kan der opstå en slags følelsesmæssige eftervirkninger ved behandlingen. Er der noget du har brug for at vende med mig efter en behandling, er du altid velkommen til at ringe, og sammen kan vi så vurdere om en telefonisk samtale er nok, eller om du skal ind til en efterfølgende behandling efter kortere tid.

Tilmeld og modtag min E-bog til bedre trivsel

Modtag tips og inspiration til, at optimere dit helbred både mentalt og fysisk!

You have Successfully Subscribed!